Acest aliment te ajută să slăbești și să-ți îmbunătățești memoria

hrean.jpg

hrean, memorie, slabit, dieta, regim de slabit, vitamine
În combinaţie cu ghimbirul, rădăcina de hrean îţi va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B şi fier.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Dacă ai constatat că memoria nu mai este atât de bună și uiți ce anume ți-ai propus să faci cu o zi înainte, nu te panica. Această problemă are acum o soluție care te va ajuta inclusiv să pierzi câteva kilograme.

Memoria trebuie lucrată în permanență, iar pentru a nu mai fi nevoit să mergi al cumpărături cu lista de teamă să nu uiți ceva, natura îți pune un remediu ideal la dispoziție.

Hreanul, căci despre el este vorba, este o plantă miraculoasă cu multiple beneficii aduse sănătății tale mintale și corporale.

Bogat în vitamina C

Dacă alegi să o consumi în combinație cu ghimbirul, rădăcina de hrean îți va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B, fier, fosfor, mangan.

Tot ce trebuie să faci este un amestec din 100 de grame de hrean cu sucul de la 4 lămâi, 2 centimetri de rădăcină de ghimbir, 3 linguri de miere și 2 linguri de scorțișoară.

Mărunțește atât hreanul cât și ghimbirul și amestecă-le bine cu celelalte ingrediente. Pune compoziția într-un recipient de sticlă. Ia de 2 ori pe zi înainte de masă câte o linguriță timp de 3 săptămâni.

Benefic pentru simțurile tale

Amestecul de mai sus vei observa că va contribui la îmbunătățirea memoriei și a celorlaltor simțuri. De câștigat va avea și metabolismul tău care va fi mult mai rapid și astfel vei scăpa de surplusul de kilograme. Un alt aspect pozitiv al acestui tratament este că va contribui la dezvoltarea bacteriilor benefice din stomacul tău și că nu te vei mai confrunta cu oboseala.

Află pe clicksanatate.ro cum să prepari un leac de răceală cu hrean!

Cum se prepară corect oul ca să nu faci diabet

Uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu alungă durerile articulare

Loading...

Citește și

  • Seminţele de dovleac pe care le ronţăim în faţa televizorului sunt pline de nutrienţi şi vitamine.

  • Toamna începe să se instaleze şi, odată cu ea, ne aşteptăm şi la răceli şi viroze de sezon. Cum le prevenim? Cu o cană de ceai cald pe zi. Iată care sunt cele mai indicate infuzii pentru acest anotimp.