Această băutură combate balonarea!

suc_de_ananas.jpg

ananas, suc de ananas, balonare, crampe, constipatie
Secretul este să foloseşti ananasul proaspăt şi nu pe cel din conservă.
www.clicksanatate.ro

Senzația de disconfort creată de balonare se datorează de cele mai multe ori unei diete dezechilibrate, stresului sau stărilor de anxietate cu care te confrunți adesea.

De cele mai multe ori de fiecare dată când apare o problemă de sănătate alegi să mergi la medic și să urmezi un tratament medicamentos. Dacă problema ta este balonarea sau constipația, cel mai bine este să cauți ajutorul în natură.

Remediul natural care va avea grijă de buna funcționare a tranzitului tău și te va face să uiți de discomfortul abdominal este foarte simplu de făcut chiar la tine acasa și îți va asigura și o doză de energie pe tot parcursul zilei.

Mai mult de atât este cunoscut faptul că medicamentele în timp pot avea reacții adverse sau pot crea dependență, în timp ce alimentele nu pot decât să contribuie la menținerea stării tale de bine.

Ușurează-ți digestia cu ananas!

Deliciosul fruct are foarte multe minerale, vitamine și nutrimenți benefici pentru buna funcționare a organismului tău.

Secretul este să consumi ananas proaspăt și nu pe cel din conservă sau din compot deoarece în felul acesta îți vei servi o mare doză de zahăr și aditivi alimentari deloc prietenoși cu sănătatea ta.

Ananasul are un puternic efect antioxidant și detoxifiant, are puține calorii și este un adevărat pansament pentru sistemul tău digestiv și nu numai.

Află pe clicksanatate.ro cum să prepari sucul de ananas contra balonării!

Și tu faci aceste greșeli la duș?

Vitamina vitală pentru femei

Loading...
 
 

Citește și

  • Datorită unui conţinut complex de minerale, vitamine şi substanţe nutritive, ananasul este un aliment extrem de necesar.

  • Ai des senzaţia de disconfort gastric, suferi de indigestie şi balonare? S-ar putea ca anumite obiceiuri pe care le ai să fie vinovate! Iată mai jos câteva sfaturi care îţi vor prinde foarte bine dacă vrei să-ţi păstrezi sănătatea sistemului digestiv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1