9 alimente care îţi dau chef de sex

Citeste tot despre: 

Uitaţi de pastila albastră, Viagra! Cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele naturale cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui, scrie “Bild“. Există numeroase astfel de alimente.

Sparanghelul

Seamănă cu un simbol falic şi este un puternic afrodisiac. Substanţele chimice pe care sparanghelul le conţine stimulează fluxul sanguin la nivelul organelor abdominale. Sezonul sparanghelului începe în iunie, când se pot obţine cele mai bune plante în scop afrodisiac.

Peştele

Somonul sau sardinele conţin acizi graşi importanţi care îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi viaţa sexuală.

Ţelina

Nu aveţi deloc poftă de sex? Atunci puneţi ceva mai multă ţelină în mâncare sau consumaţi-o crudă. Tradiţia populară o recomandă în caz de impotenţă şi lipsă de plăcere. Ţelina conţine feromoni, substanţe chimice care îmbunănăţesc viaţa sexuală.

Usturoiul

Vechii egipteni foloseau cu success usturoiul pentru creşterea potenţei. Sfatul nostru ar fi să-l utilizaţi cu moderaţie. Altfel jocurile de dragoste vor fi ruinate din cauza mirosului.

Ciocolata

Ciocolata este un bun stimulant şi un euforizant. Conţine substanţe chimice care transmit în creier pofta de sex. Dacă aveţi într-o zi proastă dispoziţie, ciocolata poate să vă readucă şi pofta de viaţă.

Caviarul

Icrele de peşte au proprietăţi afrodisiace. Caviarul, adică icrele sturionilor din Marea Neagră şi Marea Caspică, are cele mai bune proprietăţi de a stimula pofta de sex, mai ales dacă sunt însoţite de vodcă pentru dezinhibare.

Vanilia

Oricine vrea să aibă parte de cel mai bun masaj erotic ar trebui să apeleze la uleiul de vanilie. Aroma de vanilie dă bunădispoziţie şi stimulează organele plăcerii. Dau chef de sex şi alimentele cu aromă de vanilie şi ciocolată.

Ardeiul iute

Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care ajută la eliberarea de endorfine în creier. Endorfinele scad senzaţia de durere, creează euforie şi eliberează hormonii sexuali, dând poftă de sex.

Nucşoara

Ingredientul principal al nucşoarei este miristicina, o substanţă chimică foarte importantă pentru creşterea libidoului. Doar puţină nucşoară adăugată la cafea poate creşte pofta de sex.

Loading...