7 semne care te trimit la medic

migrena.jpg

simptome dureri de cap ameteli semne afectiuni
Banelele stări de amețeală pot apărea și din cauza problemelor digestive
clicksanatate.ro

„Ignor disconfortul şi va trece.” De câte ori nu ai avut o astfel de reacţie în faţa unei ameţeli sau a unei dureri în piept? Deşi unele simptome par banale, corpul te avertizează că ai putea avea o boală. Află ce afecţiuni pot ascunde următoarele semne!

1. Dureri intense de cap

Atacul vascular cerebral sau o tumoare pe creier se manifestă de obicei prin dureri puternice de cap. În plus, dacă durerea de cap este însoţită de ameţeală, tulburări de vedere, ţiuit în urechi şi de o stare de nervozitate poate fi un semn că ai hipertensiune arterială.

Deşi acest disconfort apare şi atunci când eşti stresat sau ai răcit, ar fi bine să nu îl ignori şi să faci o vizită medicului de familie.

2. Ameţeli inexplicabile

Dacă ai frecvent ameţeli, aparent fără motiv, poate fi un semn că ţi-a scăzut nivelul tensiunii arteriale, că ai anemie sau că ai făcut o criză hipoglicemică.

Află pe clicksanatate.ro ce alte simptome banale necesită control medical

Loading...
 
 

Citește și

  • Factorii genetici, fumatul, alcoolul, conservanţii alimentari, radiaţiile şi expunerea îndelungată la soare sunt câţiva dintre factorii implicaţi în apariţia celor mai multe tipuri de cancer.

  • Cancerul intestinului gros este una dintre cele mai periculoase forme de cancer. Nu are simptome, ceea ce îl face greu de diagnosticat devreme. Totuşi, există unele semne care ar trebui să îţi dea de gândit.

  • Bolile cu transmitere sexuală au, în general, simptome asemănătoare, care dacă nu li se acordă atenția cuvenită duc la agravarea afecțiunilor. Pentru a-ți proteja sănătatea, află cum se manifestă cele mai comune afecțiuni sexuale.