7 obiceiuri care dăunează frumuseţii

Te-ai gândit vreodată că anumite gesturi sau obiceiuri îţi pot afecta frumuseţea? Iată cele mai întâlnite situaţii şi ce să faci să remediezi problema.

1. Îţi clăteşti insuficient părul

Aceasta este una dintre principalele cauze ale lipsei de strălucire a părului. Cel mai adesea, aspectul îmbâcsit al părului este urmarea clătirii insuficiente. Aşadar, insistă până când simţi că părul nu mai este alunecos din cauza şamponului sau a balsamului, iar, la final clăteşte cu apă călduţă şi puţin oţet de mere, pentru mai multă strălucire.

Află ce alte obiceiuri afectează tenul pe clicksanatate.ro

Loading...

Citește și

  • Fie că recunoaştem, fie că nu, de cele mai multe ori recurgem la trucuri de înfrumuseţare pentru a fi mai seducătoare. Din exces de zel, este posibil să obţinem exact efectul opus, acela de a-i îndepărta pe cei la care ţinem.

  • Inhalaţiile sunt procedee eficiente şi accesibile pentru problemele  de sănătate care apar mai ales în sezonul rece.  Aceste terapii pot fi făcute acasă, fără eforturi-fizice sau financiare. După o zi stresantă, o inhalaţie înainte de culcare ne asigură un somn liniştit.