7 beneficii ale masajului cu bețe de bambus

masaj-bambus-dan-bujor.jpg

Dan Bujor, master trainer

În anumite cazuri de abia observabilă, în altele cât se poate de pregnantă, celulita afectează femei de toate vârstele, de toate naționalitățile, indiferent de profesiile pe care le au.

Masajul cu bețe de bambus este terapia non-invazivă care oferă cele mai bune rezultate, indiferent de tipul și de gradul celulitei, secretul constând atât în tehnica unică, perfecționată de-a lungul anilor de către master trainer-ul Dan Bujor, fondatorul centrului Bamboo Massage, cât și în personalizarea fiecărei ședințe în funcție de nevoile clientei. Efectele obținute sunt vizibile într-un interval de timp și mai scurt dacă vorbim despre masajul cu bambus la patru mâini, o metodă unică marca Dan Bujor, care echivalează ca rezultate cu un antrenament la sala de sport.

masaj-bambus-1.jpg

Masajul cu bețe de bambus câștigă teren și în România

Principalele 7 beneficii ale masajului cu bețe de bambus

  1. Spre deosebire de masajul clasic anticelulitic NU doare și NU produce leziuni ale pielii (chiar și în cazurile unei pieli extrem de sensibile sau cu varice)
  2. Poate fi personalizat și adaptat nevoilor fiecărei femei, în funcție de obiectivele acesteia de frumusețe 
  3. Nu are restricții de vârstă – poate fi efectuat de către orice persoană, de la 16 ani și pana la 65+, și este recomandat inclusiv femeilor însărcinate, cu începere din luna a patra și desigur cu acordul medicului
  4. Este de 8 ori mai eficient în combaterea celulitei decât oricare altă procedură corporală non-invazivă
  5. Contribuie la o detoxifiere excelentă a organismului, și, mai presus de toate, 100% naturală 
  6. Îmbunătățește ciclul somn-trezire, ceea ce înseamnă că te vei putea odihni mai bine și vei avea mai multa energie în zorii zilei
  7. Oferă rezultate rapide (chiar de la primele ședințe) și de durată. 
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1