6 simptome ale deshidratării

deshidratare.jpg

deshidratare apa simptome sanatate migrene
Nivelul de apă din corpul uman trebuie menținut, de aceea este important să cunoști care sunt simptomele mai puțin cunoscute ale deshidratării.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

La orele de biologie am învățat că organismul este format din aproximativ 70% apă, nu-i așa? Iar profesorii și părinții ne spuneau că dacă nu bem suficientă apă în fiecare zi putem să ne confruntăm cu probleme de sănătate.

Respirație urât mirositoare

Chiar dacă ești o persoană pentru care igiena orala este foarte importantă, dar simți că respirația nu mai este ca la început, este posibil să suferi de deshidratare. Când corpul este deshidratat, acesta nu produce suficientă salivă în gură și gura se usucă. Uscăciunea din gură poate provoca respirație urât mirositoare. Pe lângă igiena orală, bea și mai multă apă.

Piele uscată

Dacă ai observat că pielea a devenit mai uscată și mai sensibilă în ultima perioadă, indiferent de vreme și chiar dacă urmezi o rutină adecvată de îngrijire a pielii, atunci vinovată este deshidratarea. Nivelul pH-ul al pielii este afectat de deshidratare și acest lucru determină scăderea umidității din piele, făcând-o uscată. Începe să bei mai multă apă, recomandat este cel puțin 2 litri pe zi.

Descoperă care sunt simptomele deshidratării pe clickpentrufemei.ro

 

Deshidratarea duce la apariţia migrenelor

Ce rişti dacă te deshidratezi

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1