5 plante de apartament care te ajută să ai un somn odihnitor

plante.jpg

plante apartament purificare aer somn
Ficusul Benjamina poate fi considerată planta de apartament numărul 1 în ceea ce prveşte purificare aerului dintr-o încăpere.
www.clicksanatate.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un somn liniştit, în urma căruia să te trezeşti odihnit şi plin de energie poate fi obţinut cu ajutorul mai multor factori. Trebuie ca dormitorul să fie aerisit, să ai o lenjerie care să te facă să te simţi confortabil. Şi mai este ceva: plantele de apartament îţi pot fi de mare ajutor.

Aloe vera

Pentru că ajută la purificarea aerului din încăpere, aloe vera este o plantă pe care o poţi ţine în dormitor. Aceasta purifica aerul, mai ales că ajută la absorbţia unor substanţe dăunătoare, cum sunt formadelhida şi benzenul.

De asemenea, produce şi oxigen pe te timpul nopţii, ceea ce nu este un lucru des întâlnit printre plantele de apartament.

Ficusul

Ficusul Benjamina poate fi considerată planta de apartament numărul 1 în ceea ce prveşte purificare aerului dintr-o încăpere. Aceasta ajută la eliminarea a peste 70% din benzen, toluen şi alte substaţe dăunătoare care pot fi emise în aer, mai ales dacă în încăpere există materiale sintetice.

Află pe clicksanatate.ro ce alte plante te ajută să ai un somn odihnitor

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Odată cu venirea sezonului rece deschizi geamurile mult mai rar, iar aerisirea casei se face mai greu. Din acest motiv trebuie să ştii că există şi alte metode prin care aerul îmbâcsit să fie curăţat şi proaspăt:plantele de apartament.

  • Pentru plante mereu înfloritoare ai nevoie de răbdare, dragoste şi sfaturile bune ale cunoscătorilor. Biologul Petronela Comănescu îţi dezvăluie din trucurile ei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5