5 mituri despre curele de slăbire

Citeste tot despre: 

Cu siguranţă, măcar o dată-n viaţă ai încercat să slăbeşti. Şi poate ai crezut că există diete infailibile. Ei bine, nu! De ce n-au funcţionat, poţi să citeşti în revista „Click! pentru femei".

«Apa mă ajută să slăbesc»

Într-adevăr, apa îţi dă senzaţia de saţietate şi de aceea mănânci mai puţin. Dacă o bei în timpul mesei, te va face să mănânci mai încet. La rândul lui, acest fapt permite apariţia saţietăţii. Şi, spre deosebire de alte băuturi, apa nu conţine calorii. În ciuda acestor atuuri, apa caldă băută după masă sau consumul a peste doi-trei litri de apă pe zi nu ajută prea mult să slăbeşti.

«Mâncatul înainte de culcare îngraşă»

Momentul pe care îl alegi pentru masă nu te ajută să slăbeşti. De fapt, problema este că seara eşti tentat să mănânci exact ceea ce are o valoare nutriţională scăzută, dar multe calorii: chipsuri, ciocolată, îngheţată, biscuiţi. Uite de unde provine surplusul de greutate!

«Mi-e totuna dacă mănânc mai puţin sau fac mişcare»

Activitatea fizică regulată accelerează metabolismul. Dacă faci mişcare, arzi mai multe calorii spre deosebire de o persoană sedentară. Totuşi, ai mai multe şanse să slăbeşti dacă reuşeşti să combini alimentaţia sănătoasă cu sportul.

Pe de altă parte, doar reducerea consumului de alimente nu este o soluţie. Când nu mănânci suficient, organismul începe să-şi facă rezerve şi, inevitabil, iei în greutate.

«Vreau să slăbesc? Ţin o dietă strictă, apoi revin la normal»

Un regim alimentar sever pune probleme organismului tău, pentru că-l privează de elementele esenţiale funcţionării normale. Ghici ce se întâmplă după ce revii la mesele tale obişnuite, cele de dinaintea regimului?

Se intensifică procesul de înmagazinare a energiei furnizate de alimente. Din cauza asta, rişti să te îngraşi cu câteva kilograme.

«Sportul intens mă face să slăbesc»

Pentru început, trebuie să ai în vedere că reuşita aceastei metode ţine mult de motivaţia pe care o ai. Aproximativ 50% dintre persoanele abonate la o sală de gimnastică renunţă după circa o lună şi jumătate.

Pe de altă parte, sportul intensiv, făcut în fiecare zi este posibil să-ţi dăuneze. Trebuie să dai timp organismului să se recupereze, altfel rişti să te îmbolnăveşti.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu: "Am slăbit pe fond psihic"

Györfi: «N-am mai pus gura pe carne şi am slăbit 8 kg!»

INCREDIBIL! A slăbit 100 kg într-un an! Află cum - VIDEO


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1