5 leacuri naturale împotriva hemoroizilor

pexels-photo-461428.jpg

hemoroizi tratament remedii sanatate cataplasme argila
Un adult din doi, în vârstă de peste 50 de ani, suferă de hemoroizi, printre cauzele principale numărându-se constipația, îmbătrânirea țesuturilor și circulația sangvină deficitară
www.clickpentrufemei.ro

Un adult din doi, în vârstă de peste 50 de ani, suferă de hemoroizi. Constipația, îmbătrânirea țesuturilor, circulația sangvină deficitară se numără printre cauzele principale. Simptomele sunt ușor de recunoscut: mâncărimi în zona anală, disconfort și sângerări.

1.Băi de șezut cu pelin

Ceaiul de pelin este recomandat pentru uz extern, deoarece planta are proprietăți calmante și astringente. Ai nevoie de 2 lingurițe de plantă uscată sau 3 lingurițe de plantă proaspătă în câte 2 litri de apă. Fierbe 5 minute, apoi lasă la răcit, în vas acoperit. Strecoară și fă băi de șezut, câte 20 de minute, o dată la 3 zile. Repetă tratamentul până la disparția simptomelor. Pentru a grăbi vindecarea, poți adăuga în ceai și scoarță de stejar, deoarece aceasta are proprietăți cicatrizante.

2.Cataplasme cu argilă

Un alt remediu recomandat pentru boala hemoroidală îl reprezintă cataplasmele reci cu argilă. Pentru a scădea inflamația și a reduce durerile, amestecă o linguriță de argilă cu apă rece cât să obții o pastă. Aplică cataplasma pe locul dureros și așteaptă 2 ore înainte să o îndepărtezi. Repetă tratamentul o dată la 2 zile, până la dispariția simptomelor.

Descoperă 5 leacuri naturale împotriva hemoroizilor pe clickpentrufemei.ro

 

Soluții care te scapă de hemoroizi

Sucul de mere alungă durerea de cap

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1