5 alimente anticancer pe care să le introduci în dietă

alimente.jpg

lista alimente prevenire aparitie cancer
Curcuma este un condiment cu proprietăți anticancer, mai exact rădăcina, ale cărei componente inhibă dezvoltarea tumorilor.
www.clicksanatate.ro

Dietele în care predomină legumele şi fructele reduc considerabil riscul de cancer, arată studii recente. Aşadar, limitează consumul de carne şi adaugă în dietă următoarele alimente-minune!

Broccoli

Toate legumele crucifere (varza, conopida etc.) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar și de colon. Totuși, broccoli excelează la capitolul prevenire, datorită conținutului bogat de vitamina C și E, precum și minerale, cum ar fi calciu și fier. Pentru ca leguma să-și păstreze intacte toate proprietățile, îți recomandăm să gătești leguma la abur, nu mai mult de 10 minute.

Curcuma

Curcuma este un condiment cu proprietăți anti-cancer, mai exact rădăcina, ale cărei componente anti-cancer inhibă dezvoltarea tumorilor. În plus, curcuma este foarte utilă pentru persoanele care se află sub tratament pentru canceer, întrucât rădăcina minimizează efectele secundare ale medicamentelor.

Află pe clicksanatate.ro ce alte alimente reduc riscul de apariție a cancerului

Loading...
 
 

Citește și

  • ceai verde

    Considerat un izvor de sănătate, ceaiul verde este un tonic al sistemului imunitar. Datorită „depozitului” de vitamine, de minerale şi de flavonoizi ceaiul verde distruge radicalii liberi.

  • Cercetătorii de la Universitatea din Illinois, SUA, au descoperit recent că în compoziţia boabelor de struguri există aproximativ zece flavonoide noi, care au efecte anticancerigene mult mai puternice decât li s-a atribuit până în prezent.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1