2 medici specialisti in slabire se angajeaza sa te faca sa slabesti 3 kg pe saptamana (P)

CLIIMA20140515_0023_1.jpg

regim cu mango si zmeura

Da, daca ai kilograme in plus, acesti 2 specialisti (unul francez si unul sud african) au o veste buna pentru tine.

Au reusit sa concentreze intr-o singura capsula cei mai puternici 3 devoratori de grasime de pe 3 continente:

1. Extractul din samburele fructului de mango african pentru a neutraliza grasimile din alimentatia ta
2. Cetona de zmeura pentru a impiedica depunerea grasimii (mai ales in zonele rebele: abdomen, fese sau coapse)
3. Ceaiul verde mate pentru a elimina depozitele de grasime acumulate si pentru accelerarea procesului de slabire

Iata mai jos un extract din interviul acordat de unul dintre acesti specialisti publicatiei franceze Femme Actuelle:

Intrebare: De obicei, ca sa slabim trebuie sa mancam mai putin si sa facem miscare.

Dr. JPP: Ar fi prea frumos. Dupa cum stiti, corpul uman poseda o memorie. Privandu-l de mancare cu o dieta mai mult sau mai putin severa, il facem rezistent la slabit. De fapt, dupa un regim privativ, organismul va depozita mancarea, pregatindu-se pentru urmatorul regim la moda. Sportul este cel mai rau dintre falsii prieteni, cu exceptia cazului in care ati facut dintotdeauna sport. Va produce foame si 99% dintre persoane abandoneaza dupa 15 zile. Ca sa nu mai vorbim de asocierea unui regim cu sportul: doar 1,3% dintre persoane reusesc!

Intrebare: Atunci, daca nu este vorba despre regim si sport, care sunt demersurile dumneavoastra?

Dr. JPP: Primul consta in a neutraliza caloriile absorbite sau, daca preferati, in a nu le permite sa se transforme in depozite de grasime, acumulate in zonele rebele.

Intrebare: De altfel, este ceea ce face o faimoasa pilula, al carui nume nu-l voi cita, daca nu ma insel?

Dr. JPP: Exact, numai ca prietenul si colegul meu mi-a explicat ca utiliza pentru aceasta extractul din samburele unui fruct african. 100% natural, acest procedeu nu are inconvenientele pilulei, despre care vorbeati. Acest uimitor principiu activ de slabire a fost descoperit in medicina ancestrala africana.

Intrebare: Mai exista un alt mod de a combate excesul de greutate?

Dr. JPP: Eu mi-am indreptat cercetarile, in principal spre imbunatatirea functionarii metabolismului, adica spre cresterea capacitatii organismului de a elimina caloriile absorbite. Pe scurt sa redau organismului puterea de ardere din adolescenta.

Intrebare: Dar exista deja, in magazinele de specialitate, pastile care accelereaza metabolismul.

Dr. JPP: Da, dar cel pe care il folosesc eu de mai bine de 5 ani este, cu siguranta, cel mai puternic si cel mai natural. Este vorba despre un extract foarte concentrat dintr-un ulei esential de fructe rosii. Astfel am avut ideea de a asocia cele 2 principii active intr-un singur procedeu pentru slabire. Astfel, putem rezolva aceasta ecuatie slabirii din ambele capete, daca ma pot exprima astfel, apeland la cele 2 variabile ale sale - caloriile absorbite si, in acelasi timp, caloriile arse.

Intrebare: Dar am auzit ca exista 3 componenti in formula dumneavoastra?

Dr. JPP: Da. Un coleg din America de Sud ne-a convins sa includem in formula noastra un extract de plante, folosit de secole de catre incasi, ceea ce am si facut. Trebuie sa recunosc ca rezultatele ne-au depasit asteptarile. Testele clinice au aratat o eficienta de aproape 100%, chiar si in cazurile cele mai disperate. Media scaderii in greutate din prima saptamana este de 4,2 kg. Si aceasta pierdere in greutate este realizata in timp ce persoana respectiva se simte excelent si nu este constransa sa faca exercitii.

Click aici pentru a descoperi de ce mii de persoane au avut rezultate uimitoare cu aceasta capsula si de ce va functiona si pentru tine.Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490997530


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1