10 simptome că ai putea avea ulcer

feet-on-a-scale_1301-27.jpg

ulcer simptome ulcer durere stomac voma greata ameteli
Odată cu pierderea apetitului, poți pierde rapid în greutate.
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ulcerul este o afecțiune la nivelul stomacului, tot mai des întâlnită, principala cauză pentru care apare fiind dezechilibrul sucurilor digestive. Poate fi extrem de dureros și greu de ignorat odată ce ai dezvoltat unul. Netratat, poate provoca sângerări și complicații grave. Dacă prezinți mai multe dintre aceste simptome, mergi la un consult de specialitate!

 

1. Durere abdominală

Durerea resimţită la nivelul abdomentulu, de obicei între stern şi zona buricului poate apărea după ce ai mâncat, pe măsură ce stomacul începe să se golească. Durerea va apărea şi va dispărea, dând senzaţia de arsură sau de junghi.

2. Indigestie

Ulcerul poate cauza disconfort la nivelul stomacului, provocând sughiţul şi dureri cauzate de balonare, stări de vomă şi de nervozitate, imediat după masă.

3. Ameţeală

Din cauza dezechilibrelor sucurilor digestive, vei simţi o uşoară senzaţie de ameţeală, de obicei la primele ore ale dimineţii sau când ai stomacul gol.

4. Abdomen umflat

Senzaţia de abdomen greoi şi plin este un simptom destul de des întâlnit, similar sentimentului pe care îl ai după ce consumi multă apă. 

Află ce alte simptome pot indica faptul că suferi de ulcer  pe clickpentrufemei.ro.

 Noi terapii pentru ulcer şi gastrită

Alimentele care calmează ulcerul

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1