Tort cu ciocolată şi rom

tort-cu-ciocolata-si-rom-580x400.jpg

tort ciocolata rom frisca reteta
De la un moment dulce nu poate lipsi delicioasa cicolata
clickpoftabuna.ro
Citeste tot despre: 

Strămoșul direct al romului a apărut pe plantațiile de trestie de zahăr din Caraibe prin secolul 17. Sclavii de aici au descoperit că pot fermentau melasa cu apă. Primele romuri erau foarte aspre, greu de băut, și de aceea purtau porecla de Kill-Devil, mai rele decât diavolul. Foloseşte şi tu această licoare la prepararea unui gustos tort cu ciocolată şi rom.

Tort cu ciocolată şi rom – Ingrediente

Pentru blat
8 ouă
8 linguri zahăr
5 linguri făină
3 linguri cacao

Pentru cremă
450 g ciocolată de menaj
200 ml frişcă lichidă
2 esenţe de rom
2 linguri cacao
trufe pentru decor

Află cum se prepară tort cu ciocolată și rom pe clickpoftabuna.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ingrediente: 1 pachet de unt, 100 g cacao, 1 cană jumătate de zahăr, 8 ouă, 8 linguri de apă sau lapte, 3 linguri de făină şi foarte puţină esenţă de rom.

  • Ingrediente: Pentru blat: 8 ouă, 8 linguri zahăr, 8 linguri lapte, 8 linguri ulei, 1 praf de sare, 15 linguri făină, 1 vârf cuţit de praf de copt.Pentru cremă şi decor: 1 l frişcă lichidă, 1 linguriţă zahăr pudră vanilat, 300 g struguri, 1 măr.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1