Tort cu ciocolată şi rom

Ultima actualizare:

    De la un moment dulce nu poate lipsi delicioasa cicolataclickpoftabuna.ro
De la un moment dulce nu poate lipsi delicioasa cicolataclickpoftabuna.ro

Strămoșul direct al romului a apărut pe plantațiile de trestie de zahăr din Caraibe prin secolul 17. Sclavii de aici au descoperit că pot fermentau melasa cu apă. Primele romuri erau foarte aspre, greu de băut, și de aceea purtau porecla de Kill-Devil, mai rele decât diavolul. Foloseşte şi tu această licoare la prepararea unui gustos tort cu ciocolată şi rom.

Tort cu ciocolată şi rom – Ingrediente

Pentru blat8 ouă8 linguri zahăr5 linguri făină3 linguri cacao

Pentru cremă450 g ciocolată de menaj200 ml frişcă lichidă2 esenţe de rom2 linguri cacaotrufe pentru decor

Află cum se prepară tort cu ciocolată și rom pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net