Tochitură moldovenească – Aluculesei Brânduşa

Ultima actualizare:

    Tochitură moldovenească
Tochitură moldovenească

Ingrediente:

1 kg carne de porc fără grăsime500 g ficat de porc500 g inimi de porc500 g limba de porc1 lingură maggi cu gust de găină5 gr piper măcinat1 linguriţă condimente de porc3 cepe4-5 căţei de usturoi100 ml ulei4-5 foi de dafin.

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie cubuleţe suficient de mari şi se pun într-un vas. Peste carne adăugăm condimentele, piperul măcinat, maggi secretul gustului, ceapa tăiată felii, căţeii de usturoi, uleiul, foile de dafin, adăugăm 100 ml apă, punem capac şi fierbem totul la foc mare, când carnea este fiartă, luăm capacul şi lăsăm să se rumenească carnea bine, apoi oprim focul. Pregătim mămăliguţa: 1 l apă, 1 linguriţă rasă de sare, 200 g malăi. Se pune apă cu sare şi o lingură de mălai la fiert. Când apa clocoteşte se adaugă mălaiul în ploaie şi se amestecă cu meleşteul până când mămăliguţa se desprinde de pe vas, apoi răsturnăm mămăliguţa pe un platou. Se pregătesc şi câteva ochiuri moi, daca se poate din ouă de ţară. Se mai adaugă şi puţină brânză de oi frământată. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net