Tocăniţă de ciuperci - Elena Angheluţă

Ultima actualizare:

    Tocăniță de ciuperci
Tocăniță de ciuperci

Ingrediente:

1 cană apă

1 ardei gras roşu

3 cepe

cimbru

500 g ciuperci

1 foaie de dafin

2 morcovi

1 lingură pastă de tomate

piper negru măcinat

un praf de sare

4 linguri ulei de măsline

4-5 căţei usturoi

Preparare:

Pentru început vom curăţa şi vom spăla toate legumele, apoi vom trece la tocatul lor foarte fin. Într-o cratiţă vom pune uleiul la încins, vom adăuga ceapa să se călească puţin până va deveni sticloasă, după care vom pune morcovul şi ardeiul gras, le vom lăsa câteva minute până se vor înmuia puţin, după care vom adăuga şi ciupercuţele care au fost tăiate cubuleţe. Lăsăm ciupercuţele să îşi lase zeama lor, codimentăm cu puţină sare şi piper, iar când va scădea puţin vom adăuga o cană cu apă. Amestecăm puţin, acoperim cratiţa cu un capac şi vom lăsa să fiarbă ciupercuţele. Spre final vom adăuga usturoiul care a fost pisat, vom pune şi pasta de tomate cu foiţa de dafin, amestecăm uşor, gustăm să vedem dacă mai trebuie sare. Acoperim vasul la loc şi mai lăsăm pentru 20 minute la foc mic. Între timp vom pregăti şi o mămăliguţă, merge de minune cu tocăniţa. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net