Scovergi umplute - Ermina vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Scovergi umplute
Scovergi umplute

Ingrediente:

1 kg făină, 25 g drojdie, o lingură de sare, 2 linguri de ulei, o linguriţă de zahăr, 500 ml apă călduţă, 1l ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se amestecă drojdia cu zahărul în 200 ml apă iar deasupra se presară puţină făină şi se lasă la dospit. Între timp se cerne făină în copaie şi se face o gropită în mijloc unde se pune sarea şi uleiul. După ce a dospit maiaua se adaugă şi ea, apoi restul de apă călduţă şi se frământă bine. Se lasă să crească până când îşi dublează volumul. Se ia bucăţi din coca şi se întind în mâna scovergile apoi se pune în mijloc  compoziţia preparată înainte şi se presează uşor marginile. Se încinge uleiul şi se prăjesc la foc potrivit.

Ingrediente umplutură:

0,5 kg carne tocată , o ceapă, un morcov , 50 ml ulei, sare şi piper după gust , un ou.

Se toacă mărunt  ceapa şi morcovul şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea tocată şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. După ce se căleşte bine se lasă să se răcească. Se toacă iar apoi se adaugă şi oul şi se amestecă bine. Compoziţia este gata pentru a fi pusă în scovergi. Aceste scovergi pot fi umplute şi cu brânză.  Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net