Sărmăluţe dulci cu ciuperci - Sanda Maxim

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ingrediente: 1 varză mare dulce, 1 kg ciuperci proaspete, 2 cepe mari, 1 morcov, 150 g orez, 100 g pastă de tomate, sare, piper, 2 linguri de ulei.

Mod de preparare: Se curăţă varza în foi care se opăresc în apă cu sare.

Într-o tigaie se călesc ceapa tăiată mărunt şi morcovul ras şi după ce s-au înmuiat, se adaugă ciupercile curăţate şi tocate.

Se lasă pe foc până ce scade apa pe care o lasă ciupercile. Se adaugă orezul spălat bine, jumătate de pastă de tomate şi se lasă un pic să se răcească.

Se împăturesc sarmalele şi se aşează într-o oală pe fundul căreia s-a pus varză tăiată mărunt. La fel se pune şi deasupra sarmalelor.

Se pune restul de pastă de tomate, se pune apă cât să le acopere şi se fierb cam 45 minute la foc mic. Se servesc atât calde cât şi reci.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net