Retete de la cititori: Rulouri de pui / Dinu Maria Otilia

Ultima actualizare:

PreparareSe taie pieptul de pui în două şi apoi se despică în 4. Se fac două „paturi" de piept de pui şi se umplu cu fâşii lungi de şuncă, morcov fiert în prealabil, caşcaval fâşii şi castraveţi în oţet. Toate sunt tăiate fâşii şi se aşează pe pieptul de pui întins bine, apoi se rulează.

Se bat ouăle cu făina şi sare făcându-se o compoziţie mai groasă ca pentru clătite, poate un pic şi mai groasă. Se dau rulourile prin făină, compoziţia din ou, făină şi sare şi se pun în ulei incins, lăsându-se la foc moderat. Când sunt gata se aşează pe un şervet iar la răcire se taie felii.

Pentru ca aceastea să stea prinse bine în timpul prăjirii este indicat să folosiţi două scobitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net