Reţete de la cititori: Ruladă aperitiv – Gabriela Antici

Ultima actualizare:

    Ruladă aperitiv
Ruladă aperitiv

Blat: 300 ml lapte, 4 ouă, sare şi piper, 140 g unt, 120 g făină, 2 frunzuliţe de leurdă.Umplutura: 300 g cremă de brânză, 100 g unt, 1 ardei roşu, 100 g brânză de vaci proaspătă, sare.

Preparare

Blat-topim untul la foc mic, după care adăugăm făina şi omogenizăm. Adăugăm laptele amestecând mereu, lăsăm să fiarbă până se îngroaşă. Adăugăm ouăle pe rând amestecând bine după fiecare, sare după gust şi omogenizăm.

Turnăm compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt, deasupra compoziţiei am adăugat câteva frunze de leurdă tăiată şi dăm la cuptor până se rumeneşte frumos. Când este gata răsturnăm blatul pe altă hârtie de copt şi rulăm.

Umplutura-amestecăm brânza cu crema de brânză, untul şi amestecăm bine. La final adăugăm ardeiul roşu tocat şi sare după gust. Dăm la frigider până este gata rulada.

După ce s-a răcit puţin rulada o ungem cu cremă de brânză şi rulăm înapoi, o învelim în folie alimentară şi dăm la rece 2 ore (eu am lăsat-o o noapte), după care tăiem felii cu un cuţit bine ascuţit.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net