Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Pulpă de vită în sos
Pulpă de vită în sos

Ingrediente

1 kg pulpă de vită4-5 morcovi potriviţiun ardei capia marecâţiva căţei de usturoifrunzuliţe de busuioc verde200 ml supă de vită150 ml suc de roşii/bulionsare după gust3-4 linguri cu ulei

Mod de preparare: Curăţăm carnea de pieliţă, o spălăm în apa rece până ce rămâne curată şi o punem la fiert atât cât este necesar. O scurgem apoi de apă şi o trecem printr-un jet de apă fierbinte pentru a elimina resturile din timpul fierberii.

Într-o crăticioară adăugăm uleiul, carnea de vită şi legumele (morcovul, ardeiul şi usturoiul tocate după bunul plac). Le călim uşor, după care adăugăm supa de vită şi fierbem totul până dă în clocot. Sărăm după gust, colorăm cu suc de roşii/bulion şi continuăm fierberea până ce sosul format capătă densitate. După ce oprim focul, presărăm busuiocul verde, tocat.

Se serveşte caldă, cu mămăliguţă. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net