Rețete de la cititori: Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci şi garnitură de orez – Daniela Stângaciu

Ultima actualizare:

    Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci
Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci

Ingrediente: 500 g pulpă de porc, 50 g unt, 1 ceapă mare, 1 borcan de ciuperci întregi, 100 ml supă de pasăre, 4-5 linguri de suc de roşii, 2-3 căţei de usturoi, 150 ml vin alb, 100 ml smântână, sare şi piper după gust, pătrunjel verde.

Preparare

Pulpa de porc o feliem şi o frăgezim cu bătătorul de carne şi o presărăm cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Dăm la rece pentru o oră.Ceapa o curăţăm şi o tăiem cubuleţe.Într-o tigaie teflonată topim untul şi frigem carnea preţ de câteva minute pe ambele părţi. Scoatem carnea din tigaie şi adăugăm ceapa cubuleţe. Călim ceapa până se înmoaie, adăugăm supa de pasăre, vinul şi punem în tigaie carnea de porc. Adăugăm ciupercile scurse şi feliate, usturoiul tăiat felii şi sucul de roşii. Dacă este nevoie completăm cu supă sau cu apă. Potrivim de sare după gust şi lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic până carnea se înmoaie. Când carnea este fragedă adăugăm smântâna şi pătrunjelul verde.Servim cu orez preparat după reţeta clasică, respectiv la o cantitate de orez adăugăm 2 cantităţi de apă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
horoscop bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net