Reţete de la cititori: Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci - Daniela Stângaciu

Ultima actualizare:

Preparare

Pulpa de porc o feliem şi o frăgezim cu bătătorul de carne şi o presărăm cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Dăm la rece pentru o oră.Ceapa o curăţăm şi o tăiem cubuleţe.

Într-o tigaie teflonată topim untul şi frigem carnea preţ de câteva minute pe ambele părţi. Scoatem carnea din tigaie şi adăugăm ceapa cubuleţe. Călim ceapa până se înmoaie, adăugăm supa de pasăre, vinul şi punem în tigaie carnea de porc. Adăugăm ciupercile scurse şi feliate, usturoiul tăiat felii şi sucul de roşii.

Dacă este nevoie completăm cu supă sau cu apă. Potrivim de sare după gust şi lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic până carnea se înmoaie. Când carnea este fragedă adăugăm smântâna şi pătrunjelul verde. Servim cu orez preparat după reţeta clasică, respectiv la o cantitate de orez adăugăm 2 cantităţi de apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net