Rețete de la cititori: Prăjitură cu mere şi bezea- Pîrvuleţ Nicoleta

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Curăţăm merele, le răzuim pe răzătoarea mare, apoi le punem la călit împreună cu zahărul, până când mai scade sucul pe care îl lasă.

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul cu ajutorul mixerului la viteză mică. Adăugăm treptat şi uleiul, mixând tot la viteză mică (ca la maioneză). Încorporăm şi făina amestecată cu praful de copt, alternând cu laptele.

Punem compoziţia într-o tavă ( 38 x 25 cm) şi băgăm la cuptor pentru 20 minute. Între timp batem albuşurile spumă. Spre final adăugăm şi zahărul.

Scoatem din cuptor, adăugăm merele şi albuşul şi îl nivelăm cu o furculiţă.

Lărăm la cuptor încă 10 minute.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net