Reţete de la cititori: Prăjitură cu gem - Nicky

Ultima actualizare:

Mod de preparare

Într-un bol se amestecă ingredientele uscate (făina, zahărul pudră, zahărul vanilat şi praful de copt). În mijlocul acesteia se face o mică adâncitura în care se pun uleiul, laptele călduţ, ouăle şi extractul de vanilie. Se amestecă totul cu o spatulă având grijă să nu se formeze cocoloaşe. Se adaugă prunele tăiate în bucăţi mici. Amestecăm bine până se încorporează prunele. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se presară deasupra fulgi de migdale şi zahăr tos. Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30-35 minute. O tăiem după ce se răceşte şi o servim cu gem de prune.Pentru ca prăjitura să fie mai pufoasă este de preferat să cernem făina.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net