Rețete de la cititori: Prăjitură cu gem de caise - Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu gem de caise
Prăjitură cu gem de caise

Blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 5 linguri făină, 1 lingură pesmet, 1 esenţă vanilie, un vârf cuţit praf sare. Crema: 200 g cremă brânză, 400 ml frişcă lichidă, 2 plicuri zahăr vanilat, 3 linguriţe scorţişoară, 1 borcan gem caise, nucă măcinată, caise confiate.

Preparare:Blat: Se bat albuşurile spumă cu un vârf cuţit praf sare. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul şi esenţa de vanilie. Se adaugă albuşurile, făina şi pesmetul. Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc mediu timp de 20-25 minute.

Crema: Spumăm frişca împreună cu zahărul vanilat şi scorţişoara, apoi amestecăm cu crema de brânză cu ajutorul unei palete şi dăm la rece.

Asamblare: Tăiem blatul în 5. Peste primul blat întindem o parte din cremă apoi gem caise. Punem al doilea blat şi repetăm procedeul astfel încât deasupra să avem ultimul blat. Îmbrăcăm totul în cremă şi deasupra presărăm nucă de cocos şi caisele confiate.   

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net