Reţete de la cititori - Pizza cu aluat pufos - Nely Itco

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Puneţi ingredientele într-un castron şi amestecaţi uşor cu o paletă până se leagă compoziţia. Frământaţi apoi bine, timp de 5-10 minute, până formaţi o bilă de cocă. Puneţi aluatul într-un castron şi acoperiţi-l, după care lăsaţi-l într-un loc călduros, timp de o oră şi jumătate.

După ce a crescut aluatul, îl puteţi folosi sau îl puteţi păstra la frigider, învelit într-o folie de plastic, timp de 24 de ore.

Se întinde cu mână într-o tavă aluatul, se pune sos de roşii peste el, mirodenii, caşcaval, bacon, ardei iar peste ele radeţi din nou caşcaval din belşug. Pizza este gata în 10-15 min.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net