Reţete de la cititori: Paste cu brânză, la cuptor - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

    Paste la cuptor
Paste la cuptor

Ingrediente: 500 g paste (tuburi), 350 g brânză de capră, 100 g caşcaval, 150 g salam uscat, 250 g smântână, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper.    

Preparare

Se pun pastele la fiert în apă cu sare. După ce au fiert se scurg şi se clătesc cu apă rece. Separat, se amestecă ouăle cu smântâna, salamul tăiat bucăţi şi brânza dată pe răzătoare. Într-un vas de yena uns cu puţin unt, se aşează un strat de macaroane, un strat din compoziţia cu brânză, macaroane. Deasupra se rade caşcavalul şi se dă la cuptor 30 minute.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net