Reţete de la cititori: Papanaşi - Radu Butnaru

Ultima actualizare:

Preparare

Stafidele le ţinem 10 minute în 2 linguri apă clocotită. Batem bine oul cu sarea, zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm brânza şi stafidele scurse de apă. Amestecăm bine apoi adăugăm făina şi bicarbonatul. Trebuie să iasă un aluat lipicios pe care îl modelăm cu făină, apoi îi facem în mijloc o gaură.Se prăjesc în ulei încins la foc potrivit, întorcându-i de multe ori pe fiecare parte.Se servesc cu smântână şi dulceaţă, miere sau doar pudraţi cu zahăr pudră. Eu am folosit dulceaţă de nuci verzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net