Reţete de la cititori: Pandişpan cu caise - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

Preparare Caisele se taie feliuţe subţiri, se pun într-un castron, acoperite cu 1 lingură de zahăr brun şi se lasă în frigider până a doua zi.Albuşurile se separă de gălbenuşuri, se pun în castroane diferite. Albuşurile se bat spumă cu esenţa de vanilie şi zahărul, iar gălbenuşurile se amestecă cu uleiul.Peste gălbenuşurile amestecate cu ulei se pune jumătate din compoziţia de albuşuri spumă, făina şi praful de copt, praful de sare şi scorţişoară, se amestecă bine, după care se adaugă jumătatea de albuşuri rămasă.Într-o tavă rotundă (cu fund detaşabil) pune hârtie de copt, iar pe margini ungem cu ulei.Adăugăm compoziţia şi punem caisele deasupra în toată tava.Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 30 minute.Se verifică cu scobitoarea dacă este gata.Se lasă să se răcească, după care se scoate fundul detaşabil şi se răstoarnă pe o farfurie.Se ornează cu felii de caise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net