Reţete de la cititori: Pâine de mălai - Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Într-un vas se amestecă mălaiul, făina şi sarea. Drojdia se fărămiţează şi apoi se desface cu puţină apă călduţă. Se face o adâncitură în făină, se pune drojdia. Se adaugă şi apă, se amestecă şi apoi se frământă pentru a se obţine un aluat omogen. Se pune uleiul şi se frământă în continuare. Se acoperă şi se lasă la crescut o oră. I se dă forma tăvii în care urmează a fi copt şi se pune în tava tapetată cu faină. Se lasă la crescut în tavă timp de o oră. Se unge pâinea cu apă, se presară mălai şi se coace 20 min. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net