Reţete de la cititori: Negresa de post cu gem - Alexutza

Ultima actualizare:

PreparareSe amestecă apa, zahărul şi uleiul. Făina se amestecă cu praful de copt şi cacao şi se adaugă în amestecul de dinainte. Apoi de adaugă gemul, nucile şi stafidele şi se amestecă bine fără să se formeze cocoloaşe. Acest amestec se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii. Se poate orna după preferinţă cu ciocolată de post topită, cu cocos sau cu zahăr pudră.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net