Rețete de la cititori: Midii cu sos de roşii şi usturoi - Violeta Postolache

Ultima actualizare:

    Midii cu sos de usturoi și roșii
Midii cu sos de usturoi și roșii

Ingrediente: 1 kg midii, 400 g  roşii întregi în sos Naturelo, 3 căţei usturoi, 2-3 linguri ulei de măsline, 100 ml vin alb, 1 legătură pătrunjel verde.Mod de preparare: Curăţăm midiile de mustăţi şi le curăţăm cu un burete abraziv. Cele deschise le aruncăm fiindcă nu sunt bune.Punem într-un wok uleiul de măsline şi usturoiul pisat. Lăsăm doar până usturoiul îşi eliberează aroma, nu  lăsăm să se ardă fiindcă va deveni amar.Pasăm roşiile din conservă fie la blender fie cu o furculiţă.Adăugăm sosul de roşii şi vinul peste usturoi. Adăugăm sarea de mare, piperul şi verdeţurile italieneDăm în câteva clocote până ce sosul este bine legat şi adăugăm midiile. Punem capacul şi lăsăm pe foc circa 3 minute.Midiile vor începe să se deschidă. Cele care rămân închise le vom arunca. După ce toate s-au deschis iar carnea midiilor va căpăta o culoare uşor portocalie, dăm vasul deoparte de pe foc şi adăugăm pătrunjelul verde tocat mărunt.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net