Reţete de la cititori: Mâncărică de ceapă cu cărniţă de pui - Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Mâncărică cu ceapă cu cărniţă de pui
Mâncărică cu ceapă cu cărniţă de pui

Ingrediente: 500 g carne de pui, 3 cepe, 5 g piper măcinat, 2 linguri pastă de tomate dulce, 1 ardei iute, 50 ml ulei, 2 roşii.

Mod de preparare

Se curăţă ceapa, se toacă mărunut şi se pune la prăjit împreună cu ardeiul iute, se lasă să se pătrundă bine şi se pune peste ea apoi cărniţa tăiată în bucăţi mici şi roşiile tăiate felii, se adaugă piperul şi maggi secretul gustului, se adaugă o cană de apă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când cărniţa este fiartă, se adaugă pasta de tomate şi se lasă să tragă câteva clocote, apoi se opreşte focul. Se serveşte cu mămăliguţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net