Reţete de la cititori: Legume cu maioneză - Mirela Miclescu Urlati

Ultima actualizare:

Preparare

Fierbem legumele şi apoi le lăsăm la răcit. Între timp, pregătim maioneza. Fierbem 3 ouă şi folosim gălbenuşurile, al patru-lea se foloseşte crud. Amestecăm uşor găllbenuşurile şi apoi adăugăm ulei puţin câte puţin, apoi muştarul şi amestecăm într-un singur sens. Tocăm toate legumele şi murăturile, le lăsăm la scurs apoi le amestecăm pe toate cu maioneza, potrivim de sare şi piper şi o punem la rece. Am pictat puţin maioneza cu care am decorat salata cu coloranţi alimentari .

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net