Reţete de la cititori: Fursecuri – Laura Barbir

Ultima actualizare:

Făina o amestecăm cu praful de copt, pe urmă adăugăm margarina, 1 ou şi 2 gălbenuşuri, zahărul, iar la urmă coaja rasă de lămâie. Devine un aluat elastic. Aluatul obţinut îl întindem (cam 1 cm grosime) şi îl decupăm cu forme pentru fursecuri.

Cele 2 albuşe le batem spumă cu 3 linguri de zahăr. O parte din fursecuri le punem la cuptor, a doua parte le dăm prin albuşul de ou apoi presărăm migdale şi le coacem şi pe acestea (180 grade).

Când s-au răcit le lipim între ele cu dulceaţa de caise şi le pudrăm cu zahăr.Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net