Reţete de la cititori: Fursecuri glazurate - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Preparare1.Margarina sau untul aflat la temperatura camerei se taie cubuleţe, apoi se mixează cu un praf de sare, cu zahărul şi mierea până obţinem un amestec cremos. Se încorporează şi oul şi gălbenuşurile, apoi făina amestecată cu amidonul, scorţişoara şi cacao. Se mixează la viteza maximă, apoi aluatul obţinut se bagă în celofan şi se dă la rece circa 30 minute.2. Între timp se mixează albuşurile de ou cu un praf de sare apoi cu zahărul şi zahărul vanilat, până se obţine o bezea tare care se dă la rece.3. Între două foi de celofan întindem aluatul de la frigider, într-o foaie cât mai uniformă, cu grosime de 4-5 mm, din care decupăm cu o formă, discuri cu diametru de 4-5 cm, care se aşează într-o tavă neunsă, uşor distanţate, se ung cu bezea, deasupra se presară miez de nuca şi se coc la foc potrivit circa 10 minute.După ce s-au răcit se glazurează cu ciocolată topită, deasupra se potrivesc câte o jumătate de căpşună (se spală căpşunile înainte de ale tăia, sub jet de apă rece, apoi se şterg uşor cu şerveţel), deasupra căpşunilor se glazurează cu ciocolată albă, topită. Se dau la rece câteva minute, să se întărească puţin ciocolata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net