Rețete de la cititori: Dulceaţă de ardei iuţi

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de ardei  iuţi
Dulceaţă de ardei iuţi

Monica Marton ne învață cum să pregătim dulceață de ardei iuți.

Ingrediente dulceață de ardei iuți:

1,5 kg de ardei iuţi500 de grame de gogoşaripatru linguri de miere1,5 kg de zahărun litru de oţet

Preparare Dulceață de ardei iuți:

Spălaţi şi curăţaţi ardeii şi gogoşarii de cotoare, seminţe şi vinişoare. Cînd sunt gata curăţaţi, îi tăiaţi fideluţă. Vă recomand să lucraţi cu mănuşi cu ei, la propriu.

Puneţi la foc mediu, oţetul cu zahărul şi mierea, amestecând continuu în oală, până se leagă ca şi un sirop.

Când este gata siropul adăugaţi ardeii şi gogoşarii tăiaţ şi continuaţi prepararea lor termică 20-30 de minute sau până se leagă ca un jeleu, toată compoziţia.

Când dulceaţa este fiartă şi borcanele sterilizate, o aşezaţi în borcanele pe care le puneţi la dustulit. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net