Reţete de la cititori: Dulceaţă de ardei iute – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

Preparare

Ardeii se pun într-un vas cu apă rece, se spală bine şi se începe curăţarea lor de nervuri şi seminţe.Se taie în bucăţi mai mici şi se pun în robotul de bucătărie (al meu nu mărunţeşte aşa de bine).Într-o oală se pune oţetul împreună cu zahărul pe foc. Când se formează un sirop se adaugă şi ardeii tocaţi mărunt.Se lasă la foc mic, până are consistenţa dorită (în jur de 40 minute). Se amestecă din când în când.Borcanele se spală bine şi se lasă la uscat.Dulceaţa se adaugă fierbinte şi se întorc pentru câteva minute borcanele cu gura în jos.Se învelesc cu o păturică şi se lasă la răcit până a doua zi.Au ieşit 2 borcane de 400 g.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net