Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare – Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Ciorbă de perişoare
Ciorbă de perişoare

Ingrediente:2 cepe, 2 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o rădăcină de păstârnac, 0,5 l suc de roşii, 0,5 l borş amestecat cu 0,5 l de apă, sare, piper, leuştean şi mărar.

Preparare

Legumele se toacă mărunt şi se pun la fiert în 2 l de apă. Când sunt fierte legumele se adaugă peste ele sucul de roşii, apoi borşul amestecat cu apă şi fiert separat.

Cât timp fierb legumele se fac perişoarele.

Ingrediente perişoare: 1 kg carne de porc tocată, 2 felii de pâine înmuiate în apă rece, o ceapă, 3 linguri de orez, 1 ou, sare, piper, pătrunjel şi mărar .

Peste carne se adaugă pâinea stoarsă de apă, ceapa tocată mărunt, orezul, oul, sare, piper şi verdeaţă tocată mărunt. Se amestecă toate ingredientele apoi cu mâinile ude se fac perişoarele care se pun pe un platou. După ce s-au făcut toate se pun în ciorbă.

Când s-au fiert şi perişoarele se condimentează ciorba cu sare şi piper iar la sfârşit se adaugă verdeaţa şi se stinge focul.

Se serveşte caldă cu smântână şi ardei iute alături.

Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net