Reţete de la cititori: Chifteluţe de cartofi - Ion Stănescu

Ultima actualizare:

    Chifteluţe de cartofi
Chifteluţe de cartofi

Ingrediente: 600 gr cartofi, 2 gălbenuşuri, 100 g caşcaval ras, sare, piper, 100 g făină

Ingrediente pentru împănat: 50 g pesmet, 1 ou, 50 g făină, 150 ml ulei pentru prăjit.Mod de preparare:

Cartofii se spală, se pun la fiert în coajă şi după aceea se curăţă şi se dau pe răzătoarea mică. Se adaugă gălbenuşurile, caşcavalul ras, făina, sare şi piper, se amestecă totul foarte bine şi se împarte în forme egale cărora li se dau forme rotunde de chifteluţe. Acestea se trec prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se pot servi atât calde cât şi reci.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net