Reţete de la cititori: Cheesecake cu căpşuni – Stoica Adina Mariana

Ultima actualizare:

    Cheesecake cu căpşuni
Cheesecake cu căpşuni

Ingrediente: 400 g biscuiţi petit beure, 100 g unt, 4 ouă, 500 g căpşuni, 300 g zahăr, coajă de lămâie, zahăr vanilat, 300 g frişcă Hulala, brânză proaspătă.

Mod preparare:

Biscuiţii se sfarmă cu un sucitor sau la rabot, untul se topeşte şi punem peste biscuiţi, frământăm bine până se înmoaie biscuiţii, pregătim o tavă cu inel detaşabil, ungem tava cu unt şi o tapetăm cu compoziţia obţinută.

Ouăle se bat cu 200 g zahăr, frişca se bate până se întăreşte, adăugăm brânza proaspătă şi punem peste ouăle bătute cu zahărul, adăugăm zahărul vanilat şi coaja de lămâie.

Compoziţia obţinută se toarnă peste biscuiţi şi se dă la cuptor, la foc mic circa 40 minute, când începe să prindă culoare, să fie aurie, atunci se scoate din cuptor şi se lasă la rece.

Detasăm inelul tăvii.

Pregătirea căpşunilor:

Căpşunile spălate, se taie în 4 şi se pun într-un vas cu 100 g zahăr, se lasă circa 30 minute, după care le punem într-un vas pe foc, până începe să se lege siropul.

Se pune peste cheesacake şi se poate tăia şi servi!Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net