Reţete de la cititori: Ceafă de porc cu sos de portocale şi praz – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Ceafă de porc
Ceafă de porc

Ingrediente: 4 felii de ceafă de porc, praz, 1 pahar de fresh de portocale. Pentru marinat: ulei de măsline, 50 ml vin alb, vegeta, piper alb.

Preparare

Carnea se condimentează, se stropeşte cu ulei de măsline, se pune vinul şi se lasă la marinat 24 ore.

Într-o tavă punem carnea cu sosul format de la marinare, tăiem prazul rondele, punem deaspura şi dăm la cuptor pentru 1 oră (dacă mai este nevoie se mai adaugă apă).

Carnea se întoarce pe ambele părţi . După 1 oră se scoate tava din cuptor, turnăm fresh-ul de portocale peste carne şi mai lăsăm la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu piure de cartofi şi salată de murături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net