Reţete de la cititori: Cartofi copţi cu fenicul - Monica Marton

Ultima actualizare:

    Cartofi copţi cu fenicul
Cartofi copţi cu fenicul

Ingrediente necesare pentru 2 porţii: 

  •        8 cartofi de mărime medie
  •        un ardei iute, mic
  •        o rădăcină de fenicul
  •        8 măsline negre
  •        4 rămurele de mărar
  •        2 rămurele de pătrunjel
  •        o ceapă verde
  •        6 boabe de piper roşu
  •        o jumătate de linguriţă de piper negru
  •        o linguriţă de turmeric
  •        3 linguri de ulei de măsline
  •        o linguriţă de sare

Preparare: Spălaţi cartofii în coajă, presăraţi sare peste ei şi îi puneţi la cuptor într-un vas de yena acoperit, pentru 40 de minute la 200 de grade. Când sunt copţi, îi scoateţi, îi lăsaţi să se răcească, apoi îi decojiţi şi tăiaţi în 2-4 bucăţi.

Spălaţi feniculul, ceapa, ardeiul, mărarul şi pătrunjelul, le tocaţi şi le puneţi peste cartofi. Adăugaţi măslinele, piperul negru măcinat, turmericul, piperul roşu, uleiul de măsline şi un praf de sare. Amestecaţi toate ingredientele. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net