Reţete de la cititori: Brioşe de legume cu caşcaval - Amalia Sasarman

Ultima actualizare:

    Brioşe de legume cu caşcaval
Brioşe de legume cu caşcaval

  • INGREDIENTE:
  • - 300 g legume mexicane congelate
  • - 500 ml apă
  • - 2 linguri bază pentru mâncăruri
  • - 100 g caşcaval
  • - 2 plicuri de gelatină alimentară - 20 g

Mod de preparare

- Legumele congelate le pui la fiert în apă şi adaugi 2 linguri de Maggi. Laşi cât să dea un clocot, apoi le strecori.

- Tăi caşcavalul cubuleţe.

- Pui gelatină la umflat în 200 ml de apă rece.

- Aşezi caşcavalul şi câteva legume în formele pentru brioşe.

- Când gelatină este umflată o pui la foc mic până când se lichefiază, dar ai grijă să nu fiarbă! Adaugi gelatină în supă şi pui câte 2 linguri în fiecare formă.

- Mai adaugi legume şi copletezi cu supă.

-Dai la rece pentru circa 2 ore.

Când le serveşti, le scoţi din formă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net