Reţete de la câştigători: Pastă de ardei kapia – Camelia Kawadri

Ultima actualizare:

Mod de preparare1. Spălaţi şi curăţaţi ardeii.2. Daţi ardeii kapia prin maşina de tocat sau îi puteţi mixa în robotul de bucătărie.3. Adăugaţi sarea şi puneţi ardeiul într-o oală (de preferat una care ştiţi că nu lipeşte). Lăsaţi să fiarbă la foc mic până se evaporă toată apa. Amestecaţi constant pentru a nu se lipi.4. Când apa s-a evaporat, adăugaţi piperul şi foile de dafin. Mai lăsaţi pe foc 5-10 minute să fiarbă împreună, apoi scoateţi foile de dafin. Dacă doriţi puteţi adăuga 1-2 aspirine sau puţin conservant.5. Puneţi pasta de ardei fierbinte în borcane sterilizate pe care le închideţi etanş (recomand borcane mici). Păstraţi borcanele învelite în pături 1-2 zile, până se răcesc complet.6. Depozitaţi borcanele într-un loc răcoros şi uscat.După ce desfaceţi borcanele, păstraţi-le la frigider.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net