Rețetă de post: Ghiveci călugăresc

Ultima actualizare:

    Foto: clickpoftabuna.ro
Foto: clickpoftabuna.ro

Ingrediente:

2-3 cepe1 varză (crudă sau murată)2-3 sfecle2-4 morcovi10-15 măsline întregi10-12 păstăi de fasole1 cană mazăre boabe1 vânătă2 dovlecei4-5 roşii mari sau 2 linguri bulion de roșii1 pahar ulei1 legătură pătrunjel1 conopidă mică10 boabe de piper2 foi de dafinsare

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli bine sub jet de apă.

Varza şi ceapa le toci fâşii subţiri, le pui într-un castron mare, presari sare şi le frămânţi cu mâna 3-4 minute până când legumele lasă suc. Le speli cu apă rece şi le scurgi prin sită. Sfecla o tai beţişoare, iar morcovii, rondele. Toate legumele tăiate le pui într-o cratiţă mare cu un pahar de ulei. Le căleşti, la foc mic, până când se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Amesteci cu o lingură de lemn în vas ca să nu se prindă sau să se ardă legumele.

Citește rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net