Reţeta câştigătoare: Salată cu fasole albă, roșie, năut și legume

salata_cu_fasole_alba_rosie_naut_si_legume_de_sezon.jpg

salata naut legume fasole
Salată cu fasole albă, roșie, năut și legume

Câştigătoarea noastră se numeşte Cristina Iuliana Pană. Ea va primi un aparat de vidat.

Ingrediente:

Mix de fasole (albă, roșie și năut) 1 conservă, doi castraveți proaspeți, o roșie, 1 ceapă roșie, cca. 50 ml ulei de măsline extravirgin, cca. 50 ml oțet din vișine, 1 linguriță sare de mare.

Pentru decor și savoare: Chives, ceapă verde, vlăstari de năut verde. Mod de preparare: Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător. Ceapa și castraveții se curăță de coajă, se feliază, și se adaugă în mix-ul de fasole. Roșia se spală, se taie cubulețe şi se pune în salată. Se asezonează cu oțet, sare și ulei de măsline. Salata se ornează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună!

 

loading...
Loading...

Citește și