Rețeta câștigătoare de la cititori: Cheseecake de pepene galben

Citeste tot despre: 

Câştigătoarea noastră se numeşte Elisabeta Dumitrache.Ea va primi un aparat de vidat. Elisabeta Dumitrache ne-a pregătit Cheseecake de pepene galben.

Ingrediente Cheseecake de pepene galben: 

Pentru blat: 250gr de biscuiți, 150gr unt. Pentru cremă: 250 gr de frișcă, 250gr mascarpone 250gr de iaurt din pepene, 150gr de zahăr vanilat, 4 foi de gelatin, pepene cât doriți.

Preparare Cheseecake de pepene galben: 

Mixam biscuitele sfărâmat cu untul și punem într-un vas de 24 cm. Punem blatul la congelator pentru circa o jumătate de oră. Mixăm mascarponele cu zahărul , într-o lingură de frișcă topim gelatina , apoi mixăm frișca și o adăugăm la mascarpone împreună cu iaurtul.  La sfârșit, adăugăm gelatin. Punem crema peste blat și dăm totul la rece pentru 3-4 ore. Pentru décor, putem folosi felii de pepene.

Loading...

Citește și