Prăjitură cu mere şi stafide - Carmen Nadaban

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 175 g unt moale, 175 g zahăr, 3 ouă, 200 g făină, praf de copt, 3 linguri lapte, stafide şi mere.

Mod de preparare: Aceste ingrediente se mixează bine până se obţine un aluat uşor şi pufos.

Se unge cu unt o formă de tort de 20 cm şi se răstoarnă ½ din aluat în formă. Se pun stafide, apoi se pune şi cealaltă parte din aluat.

Se coace 20 de minute, după care se pun deasupra mere tăiate după placul fiecăruia şi se mai introduce la cuptor circa 10 minute.

Se teastează dacă e coaptă cu o scobitoare.

Poftă bună!


Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...